Terug

★ Bekijk onze beoordelingen op Trustpilot ★

Betaalmethoden

Bij Decostoffen.com kunt u de volgende betaalmethodes kiezen: 

IDEAL: Wanneer u gebruik maakt van de betaalmethode IDEAL maakt u het openstaande bedrag van uw bestelling direct en veilig over naar Decostoffen.

PayPal: PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. PayPal beschermt de consument en verkoper tijdens een verkoopovereenkomst. U kunt dus op een veilige manier het openstaande bedrag betalen via de betaalmethode PayPal. 

Bancontact / Mister card / KBC / Belfius: Voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode Bancontact / Mister card toegevoegd. Hiermee betaalt u op een veilige en directe manier het openstaande bedrag. 

Giropay: Voor onze Duitse klanten hebben wij de betaalmethode Giropay toegevoegd, zodat onze Duitse klanten het openstaande bedrag op een veilige en betrouwbare manier kunnen overmaken. 

Directe overboeking: U kunt het openstaande bedrag ook rechtstreeks overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL70 RABO 0152 0086 59 ten name van Textielhandel Schuermans + vermelding ORD-nummer. Wanneer u gebruik maakt van de optie directe overboeking is het belangrijk om een e-mail te sturen naar [email protected], zodat wij op de hoogte zijn van uw bestelling. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decostoffen 4,8 / 5 - 632 Reviews @ Trustpilot