Terug

★ 9,6 BEOORDEELD DOOR KLANTEN ★

Over Decostoffen

Decostoffen heeft al vanaf 1952 ervaring met het verkopen van stoffen. Het is een onderneming dat is voortgekomen uit het werk van eerdere generaties, namelijk Jo Schuermans (opa), Mario Schuermans (vader) en Lynn Schuermans (dochter). Jo Schuermans heeft maar liefst 64 jaar op de markt gestaan om stoffen te verkopen.

Met de webshop willen we iedereen de kans geven om zijn of haar interieur te pimpen met unieke decoratie en meubelstoffen. Inmiddels zijn we flink aan het uitbreiden en komen er regelmatig nieuwe stoffen online te staan. Onze stoffen worden tegen een betaalbare prijs aangeboden, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt om thuis creatief aan de slag te gaan. 

De prijzen in de webshop zijn per halve meter, wanneer u meerdere halve meters besteld ontvangt u de stof aan één stuk. Houd er rekening mee dat de kleuren op ieder beeldscherm anders kunnen overkomen.

De voordelen van Decostoffen

 Al duizenden tevreden klanten zijn u voorgegaan. Wij streven naar 100% klanttevredenheid dus we zijn enorm trots op ons beoordelingscijfer van een 4,9/5. Bekijk onze positieve reviews op Trustpilot en lees wat klanten over ons vertellen.

 Naast de webshop zijn wij ook op twee weekmarkten te vinden met onze stoffen: Vrijdag Centrum Breda en op zaterdag Monseigneur Nolensplein in Venlo.

 Snelle levering: binnen 1 tot 5 werkdagen heeft u de bestelling in huis.

 De stoffen worden geselecteerd met liefde en plezier om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.

 Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Wanneer u boven de €75,- euro besteld ontvangt u gratis verzending in NL. 

De voorraad van de webshop staat los van de voorraad op de weekmarkten. Wilt u een stof uit de webshop graag op een van onze weekmarkten bewonderen? Stuur ons dan een e-mail op [email protected] of geef uw voorkeur telefonisch door via het volgende nummer: +316 53 28 76 55. 

Bij grotere afnames kunt u een offerte opvragen, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier op de webshop, telefonisch of via de e-mail. 

Wij wensen u veel shop plezier! 

Team Decostoffen

Rabobank :152008659
Swift: RABONL2U
IBAN nr: NL70 RABO 0152 0086 59
K.v.K nr: 66260620 (Textielhandel Schuermans) 
BTW-nummer: 800316034B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decostoffen 9,6 / 10 - 464 Reviews @ Trustpilot