Terug

★ 9,6 BEOORDEELD DOOR KLANTEN ★

Over Decostoffen

Decostoffen is vanaf 1952 een gespecialiseerde stoffen leverancier die via de webshop en op weekmarkten unieke decoratie-, meubel- en kinderstoffen aanbiedt. Met de webshop willen wij iedereen een kans geven om zijn of haar interieur te pimpen met unieke decoratie  en meubelstoffen. Onze stoffen worden tegen een betaalbare prijs aangeboden zodat het voor iedereen toegankelijk wordt om thuis creatief aan de slag te gaan. Wij zijn trots op ons behaalde klanttevredenheidscijfer van 4,7 uit de 5 punten. Bekijk onze positieve reviews op Trustpilot en ondervind wat bestaande klanten over ons vertellen. 

Decostoffen is een onderneming die is voortgekomen uit het werk van eerdere generaties. De familie Schuermans is vanaf 1952 specialist in het verkopen van decoratie-, interieur- en kinderstoffen. De webshop Decostoffen.com is opgericht door Lynn en Mario Schuermans in mei 2018 en wordt tot op de dag van vandaag met veel liefde en plezier gerund. Het bedrijf is ontstaan vanuit Jo Schuermans (opa), vervolgens heeft Mario Schuermans (vader) het bedrijf overgenomen en tegenwoordig zet Lynn Schuermans (dochter) het bedrijf voort door de stoffen aan te bieden op internet. 

Naast de webshop staat Mario Schuermans op drie weekmarkten met onze stoffen. Let er wel op dat de voorraad van de webshop los staat van de weekmarkten. Ziet u een mooie stof in de webshop die u graag op een van onze weekmarkten wilt bewonderen? Stuur ons dan een e-mail met uw vraag. Wij zijn wij normaal gesproken te vinden op de volgende weekmarkten:  

Door het coronavirus zijn wij momenteel niet aanwezig op de bovenstaande markten.

Houd er rekening mee dat kleuren op ieder beeldscherm anders kunnen overkomen. De prijzen in de webshop worden getoond per halve meter. Wanneer u meerdere halve meters besteld, wordt de stof als één geheel geleverd. Bij grotere afnames kunt u een offerte opvragen, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier op de webshop, telefonisch of via de e-mail. 

Wij wensen u veel shop plezier! 

Team decostoffen

Rabobank :152008659
Swift: RABONL2U
IBAN nr: NL70 RABO 0152 0086 59
K.v.K nr: 66260620 (Textielhandel Schuermans) 
BTW-nummer: 800316034B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decostoffen 9,6 / 10 - 400 Reviews @ Trustpilot