Terug

Over ons

Decostoffen is opgericht door Lynn en Mario in mei 2018. Het doel van decostoffen.com is om iedereen de kans te geven om zijn of haar interieur op te pimpen met decoratie, outdoor of meubelstoffen tegen een betaalbare prijs. Daarnaast bieden wij ook baby en kinderstoffen aan zodat jullie uit een uitgebreid assortiment kunnen kiezen en dus niet naar verschillende webshops hoeven om jouw voorraad aan te vullen. Onze stoffen worden voor een lage prijs aangeboden zodat het voor iedereen betaalbaar wordt om thuis creatief aan de slag te gaan. 

Naast de webshop zijn wij ook op drie weekmarkten te vinden met onze stoffen. Let er wel op dat de voorraad van de webshop los staat van de weekmarkten. Tijdens de weekmarkten hebben wij meer kinderstoffen in het assortiment zitten. Wij zijn te herkennen aan de volgende poster: 

  • Woensdag ochtend: Tilburg Besterdplein 
  • Vrijdag: Centrum Breda
  • Zaterdag: Venlo Nolenplein 

Houd er rekening mee dat kleuren op ieder beeldscherm anders kunnen overkomen. De prijzen in de webshop worden getoond per halve meter. Wanneer u meerdere halve meters besteld worden deze als één geheel geleverd. Bij grotere afnames kunt u een offerte opvragen, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier op de webshop, telefonisch of via e-mail. 

Wij wensen u veel shop plezier! 

Team decostoffen

Rabobank :152008659
Swift: RABONL2U
IBAN nr: NL70 RABO 0152 0086 59
K.v.K nr: 66260620 (Textielhandel Schuermans) 
BTW-nummer: 800316034B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decostoffen 9,2 / 10 - 86 Reviews @ Trustpilot