Terug

Over ons

Bij decostoffen vindt u meer dan 500 verschillende stoffen. In het assortiment zijn diverse decoratie stoffen te vinden, daarnaast willen wij het baby- & kinderstoffen assortiment gaan uitbreiden. De stoffen worden vaak gebruikt voor het maken van kussens, toto bags, tafelkleden, het bekleden van meubels en het aankleden van baby- & kinderkamers. 

Naast de webshop zijn wij ook op drie weekmarkten te vinden met onze stoffen. Let er wel op dat de voorraad van de webshop los staat van de weekmarkten. Tijdens de weekmarkten hebben wij meer kinderstoffen in het assortiment zitten. 

  • Woensdag ochtend: Tilburg Besterdplein 
  • Vrijdag: Centrum Breda
  • Zaterdag: Venlo Nolenplein 

Wij zijn te herkennen aan de volgende poster: 

Houd er rekening mee dat kleuren op ieder beeldscherm anders kunnen overkomen. 

De prijzen in de webshop worden getoond per halve meter. Wanneer u meerdere halve meters besteld worden deze als één geheel geleverd. Wij streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer u vragen heeft over de stoffen kunt u contact met ons opnemen zodat wij uw verder kunnen helpen. 

Bij grotere afnames kunt u een offerte opvragen, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier op de webshop of via onze e-mail. 

Wij wensen u veel shop plezier! 

Team decostoffen

 
Contactgegevens

Decostoffen

Heidestraat 20 

5071VM Udenhout

info@decostoffen.com

 

Rabobank :152008659
Swift: RABONL2U
IBAN nr: NL70 RABO 0152 0086 59
K.v.K nr: 66260620 (Textielhandel Schuermans) 
BTW-nummer: 800316034B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decostoffen 9,2 / 10 - 56 Reviews @ Trustpilot